Zoontje Michael Bublé herstelt uitstekend van leverkanker

GC Images
Fantastisch nieuws voor de Canadese zanger Michael Bublé en zijn Argentijnse vrouw Luisiana Lopilato. Hun driejarige zoontje Noah is aan de beterhand. In november bevestigden de ouders op Facebook het droeve nieuws dat het ventje kanker had. Via hetzelfde medium maakten ze nu bekend dat Noah's genezing voorspoedig verloopt.

"We zijn zo dankbaar dat we kunnen meedelen dat de behandeling van onze zoon Noah goed aanslaat en dat de dokters heel optimistisch zijn voor de toekomst van onze kleine jongen. Hij is ontzettend dapper geweest en zijn moed blijft ons inspireren." Michael Bublé en Luisiana Lopilato dankten ook de artsen en het verpleegkundige personeel, evenals de duizenden mensen die hen hebben gesteund.

De mededeling kwam er nadat Daniela Lopilato, de zus van Luisiana, aan een Argentijnse journalist had verteld dat Noah de leverkanker had overwonnen. Daarna was Daniela voorzichtiger in haar verklaringen en zei ze dat haar zus en schoonbroer wel zelf zouden communiceren. Dat is nu gebeurd, met deze erg bemoedigende post op Facebook.

Photo News
Instagram
Michael Bublé - For Immediate Release Singer Michael... | Facebook