Zoon van Karen Damen pakt uit met leuk kledingstuk

Karen en haar zoon Sky.
Jan De Meuleneir/Photonews Karen en haar zoon Sky.
Wie nu nog niet weet dat Karen Damen (43) haar eerste soloplaat heeft uitgebracht, leeft waarschijnlijk op Mars. Maar anders is er nog haar zoontje Sky (8) die iedereen op gepaste manier op de hoogte wil brengen.

Op een foto die Karen vanmorgen op haar Instagrampagina plaatste is te zien hoe Sky een trui draagt met daarop de tekst 'Mijn mama haar plaat is uit'. Karen kreeg de trui van twee van haar fans, die ze meteen ook bedankte.

😜 Thanks to mijn prettig gestoorde fans @jimmy_deberge en Dario!

Een foto die is geplaatst door null (@karendamen) op
7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • eric debanne

  Ik heb niets tegen die madam maar begrijp niet al die aandacht in de media voor haar ??? Ze kan nauwelijks zingen !

 • ingrid mermans

  Karen! Je bent een toppertje en dat heb je gisteren nog maar eens bewezen. Fantastisch gewoon! We hebben genoten van elk woord en elke noot

 • Eddy Grysouille

  Aan de reacties te zien, zijn er die het niet kunnen ver kroppen, dat iemand door hard te werken, succes heeft. De zon schijnt toch voor iedereen niet? En trouwens de cd " ander spoor " al beluisterd? Dat is pas muziek met teksten met diepgang, en geen geslijm zoals er duizend in een dozijn zijn. Top Karen!!

 • Carolien Smets

  Carolien Smets Respect Karen. Ik bewonder jou. Ik ben niet komen luisteren maar je hebt mijn hartje wel geraakt in een moeilijke periode. Bedankt. Laat ze maar zeggen, zoals je ziet, zijn er mensen die wel in jou geloven. Ik respecteer het feit dat je toch laat zien dat je een gewone vrouw bent, net zoals ik. Bedankt meid, je doet dit goed!

 • nina decock

  Daar gaan we weer.Ze is weer in het nieuws.t Was toch al 2dagen geleden,maar zo 'n nieuwsfeit moeten we toch allen weten!En dan vraagt ze zich af waarom iedereen haar beu gezien en gehoord is....Zielig..