Zoon René Froger "uit het niets geslagen" op concert Toppers

René Froger, Jeroen van der Boom en Gerard Joling afgelopen vrijdag in de Amsterdam ArenA.
anp René Froger, Jeroen van der Boom en Gerard Joling afgelopen vrijdag in de Amsterdam ArenA.
Natasja (50), de echtgenote van René Froger, heeft gereageerd op de vechtpartij waarbij hun zoons Maxim (20) en Didier (18) tijdens een show van De Toppers in de Amsterdam Arena betrokken waren. Volgens Natasja klopt er niets van de geruchten dat de twee zelf een ruzie uitgelokt hebben.

"Er stond een meneer naast Didier die volledig doorgedraaid was. Hij heeft mijn zoon uit het niets een ongelooflijke knal tegen zijn ogen gegeven", vertelde ze dinsdagavond in het tv-programma RTL Boulevard.

"Hij ging out en is met ondersteuning naar de kleedkamer gebracht. Hier vroeg hij zich maar één ding af: 'Wat heb ik verkeerd gedaan?'" Wat de man die uit het niets de klap uitdeelde bezielde, is voor de bezorgde moeder een grote vraag. De jongens hadden volgens haar absoluut geen kwade bedoelingen tijdens een gezellige avond met vrienden in de ArenA. 

Het gaat volgens de blondine nu beter met haar 18-jarige zoon. "Hij moet goed rusten, want hij heeft echt een harde klap gehad."

Volgens eerdere berichten hadden de Froger-telgen een slok te veel op en lokten ze zelf de ruzie uit. Froger vormt samen met Gerard Joling en Jeroen van der Boom al jaren De Toppers. Hun uitverkochte optredens lokken steeds tienduizenden aanwezigen naar de Amsterdam ArenA. Zanger Gordon verliet de groep vorig jaar definitief.

René Froger en echtgenote Natasja.
ANP René Froger en echtgenote Natasja.
Links Didier Froger, naast hem Maxim Froger. © ANP.
ANP Links Didier Froger, naast hem Maxim Froger. © ANP.
anp
anp