Zoon Pamela Anderson gaat meedoen in realityshow 'The Hills'

Vlnr: Brandon, Pamela en Dylan
Photo News Vlnr: Brandon, Pamela en Dylan
Brandon Lee, de zoon van Pamela Anderson en Tommy Lee, heeft een rol in de reboot van The Hills. Dat meldt de New York Post.

De 22-jarige zou op dit moment de laatste contractbesprekingen voeren met MTV, dat 'The Hills: New Beginnings' gaat uitzenden. Brandon kwam eerder dit jaar een aantal keer in het nieuws vanwege de ruzie met zijn vader. Afgelopen maart kwam het tot een handgemeen tussen de Mötley Crüe-drummer en zijn zoon. Tommy beweert dat hij is aangevallen door Brandon, die volhoudt dat het zelfverdediging was.

Door de ruzie tussen vader en zoon laaide ook een oude vete op tussen Tommy en zijn ex Pamela Anderson, Brandons moeder. In verschillende posts op social media beweerde Tommy dat Pamela hun zoons, naast Brandon zijn de twee ook ouders van Dylan (20), slecht heeft opgevoed. Zij liet daarop weten dat Tommy haar tijdens hun huwelijk heeft mishandeld.

MTV kondigde de reboot van realityserie 'The Hills aan' tijdens de uitreiking van de VMA's in augustus. Originele castleden Audrina Patridge, Brody Jenner, Frankie Delgado, Heidi Pratt, Jason Wahler, Justin "Bobby" Brescia, Spencer Pratt, Stephanie Pratt en Whitney Port keren terug voor de serie. De grootste sterren uit het origineel, Lauren Conrad en Kristin Cavallari, doen niet mee aan de reboot.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Ak Ron

    Dat ze dat hier nog niet uitzenden? Vrouwenniveau van ondertussen ook Vlaanderen is meer dan gepast voor deze sh#t....