Zoon Jean-Claude van Damme veroordeeld voor bedreiging

Nicholas Van Varenberg (21) is de jongste zoon van Jean-Claude Van Damme (66).
Phoenix Police Dpt, Photo News Nicholas Van Varenberg (21) is de jongste zoon van Jean-Claude Van Damme (66).
De jongste zoon van Jean-Claude Van Damme is veroordeeld tot een voorwaardelijke celstraf van achttien maanden voor het bedreigen van zijn huisgenoot. Dit meldt USA Today.

Nicholas van Varenberg hield in 2017 zijn huisgenoot vast onder dwang van een mes. De 22-jarige zoon van Jean-Claude werd op 10 september vorig jaar gearresteerd in zijn woonplaats Tempe in de Amerikaanse staat Arizona. Voorafgaande aan de uitspraak van de rechtbank had hij al schuld bekend.

Uit de rechtbankstukken blijkt dat er beelden zijn van bewakingscamera's. Op de beelden is te zien dat Nicholas tegen een van de muren in het appartementencomplex slaat. Toen de politie op verzoek van de buren een kijkje kwam nemen volgden ze een bloedspoor dat leidde naar de woning van Nicholas. Die deed in eerste instantie niet open. Later klonk er een hoop geschreeuw uit het appartement, waarop de buren opnieuw de politie belden. Toen agenten weer aanbelden, bedreigde Nicolas zijn huisgenoot, die de deur wilde openen.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Youssef DE WITTE

    In belgie hadden de flikken een tuchtsanctie gekregen wegens belaging...