Zoektocht naar testament Prince duurt voort

Prince
EPA Prince
Er wordt nog steeds gezocht naar een testament van Prince. De zanger, die vorige maand plotseling stierf, liet waarschijnlijk geen testament achter. Toch bepaalde de rechter vandaag dat verder gezocht moet worden.

"De rechtbank stelt niet vast dat er geen testament is, maar dat het nog niet is gevonden", sprak de rechter. Hoe lang gezocht moet worden naar een testament, werd vandaag niet duidelijk. De rechter benoemde een beheerder die alle zaken rondom Prince's nalatenschap voorlopig regelt.

In de rechtbank werd ook gesproken over 'The Vault', de kluis onder Prince's studiocomplex Paisley Park waar de zanger jarenlang onuitgebracht materiaal zou hebben bewaard. De kluis zou afgelopen weekeinde zijn opengebroken, maar wat is gevonden, werd vandaag nog niet duidelijk. Mocht er onbekend materiaal van Prince gevonden worden, dan is zijn halfbroer Alfred Jackson van plan dat uit te brengen.

Vier van de vijf halfbroers en halfzussen van Prince kwamen naar de rechtbank. Ook zijn zus Tyka Nelson was aanwezig. Een eerdere bijeenkomst van het gezelschap liep vorige week op ruzie uit. Volgens de advocaat van Alfred Jackson zitten de broers en zussen inmiddels op één lijn en hebben ze afgesproken 'open' met elkaar te communiceren.