Zo verliefd: dit is de nieuwe vriendin van Ian Thomas

Ian Thomas Instagram
Instagram Ian Thomas Instagram
De hele wereld mag weten dat het goed gaat met Ian Thomas. De zanger postte een foto van zichzelf met een meisje op Instagram, waarin hij zijn liefde voor haar niet onder stoelen of banken steekt.

De foto die Ian vandaag - uitgerekend op Valentijn - deelt spreekt voor zich: hij werd tijdens een innig moment met zijn nieuwe liefde vastgelegd. Wie het hart van de zanger voortaan sneller doet slaan, leek Ian eerst niet te willen prijsgeven. Er stond geen bijschrift van de foto, en er werd niemand getagd. Tot ene Anna Carina al snel reageerde op de foto met "ILY", een afkorting van "I love You". 

Een duidelijk teken aan de wand. Want jawel, ook op haar profiel bulkt het van de romantische foto's en berichtjes: de twee sturen geregeld hartjes naar elkaar, en reageren met lieve woordjes. Iets wat ook de volgers van Ian deden na het zien van de foto van het koppel: "Veel geluk samen", regende het goedkeurende reacties. 

Toch verrassend: hoewel Ian het merendeel van zijn tijd in Amerika doorbrengt, waar hij woont, is hij toch voor de charmes van een Vlaamse gevallen. Anna Carina woont namelijk in Antwerpen, hoewel ze Beeldende Kunsten heeft gestudeerd in Gent. Zij en Ian delen dus ongetwijfeld dezelfde artistieke passies.  

Een foto die is geplaatst door Ian Thomas (@ianthomas) op

bb 🌷🌞💘

Een foto die is geplaatst door null (@annacarinaschoeters) op
1 reactie

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Jasper Verbeke

    Ik heb zo een gevoel dat hij terug naar belgië zal komen. Van zijn avontuur in Amerika is nog niet veel in huis gekomen. Paar liedjes gemaakt die nooit doorgebroken zijn en veel gratis optredens en promo zonder resultaat, meer is er niet van gekomen. Maar hij heeft toch geprobeerd.