Zo sterk is de vriendschap tussen Joy Anna en Moora

Belga
De tijd van Jana in Thuis komt stilletjesaan ten einde, en dat wil zeggen dat Joy Anna Thielemans binnenkort ook vaker haar hartsvriendin Moora Vander Veken zal moeten missen. Joy Anna gaf haar alvast een mooi eerbetoon op Instagram.

Vanavond komt de allerlaatste scène die de twee actrices samen in Thuis spelen op de buis. Speciaal voor de gelegenheid gaf Joy Anna op Instagram een 'Ode aan Moora'. "Omdat het kan, en ik dat kind doodgraag zie."

"Vander Veken, liefste Vander Veken. Gij zijt de vrouw, die mij de laatste jaren heeft doen lachen als het niet meer ging. De vrouw die mijn voetjes op de grond hield. Die mij deed verbazen van haar kracht en durf. Manneke, hoe gij een podium pakt. Hoe gij uzelf durft zijn en anderen inspireert om dat ook te doen. Hoe gij met grote ogen naar alles in de wereld kunt kijken. Gij, Vander Veken, staat op 1 in mijn lijstje van dingen die ik te danken heb aan de media rollercoaster die de laatste vijf jaar waren. Zonder u, had het niet hetzelfde geweest. Zonder u, had ik het niet gekund. En zonder u, werd ik wanneer het even minder was, terug verliefd en dankbaar voor de schoonste job die we ooit deelden. En geloof mij, in 't echt zou ik uw veiligheid ook belangrijker vinden dan mijn eigen carrière. Mijn eigen leven zelfs.

Ik zie u graag. 
En als uw kinderen dit ooit zien: uw moeder is de graafste vrouw die ik ken."

Joy Anna deelde via YouTube ook een vlog van haar laatste dagen op de set van Thuis. Moora zelf reageerde op de instagram met een aantal emoji's, waaronder een hartje. 'Oh DIE foto! Eigenlijk hebben wij toch al zot veel meegemaakt ze!! Damn', klinkt het.

VLOG 7 is online. ✨ over de laatste scène met @mooravd, die VANAVOND (!) op tv is. #thuisopéén #linkinbio en dan ook nog dit: Ode aan Moora. Omdat het kan. En ik dat kind doodgraag zie. Vander Veken, liefste Vander Veken. Gij zijt de vrouw, die mij de laatste jaren heeft doen lachen als het niet meer ging. De vrouw die mijn voetjes op de grond hield. Die mij deed verbazen van haar kracht en durf. Manneke, hoe gij een podium pakt. Hoe gij uzelf durft zijn en anderen inspireert om dat ook te doen. Hoe gij met grote ogen naar alles in de wereld kunt kijken. Gij, Vander Veken, staat op 1 in mijn lijstje van dingen die ik te danken heb aan de media rollercoaster die de laatste vijf jaar waren. Zonder u, had het niet hetzelfde geweest. Zonder u, had ik het niet gekund. En zonder u, werd ik wanneer het even minder was, terug verliefd en dankbaar voor de schoonste job die we ooit deelden. En geloof mij, in 't echt zou ik uw veiligheid ook belangrijker vinden dan mijn eigen carrière. Mijn eigen leven zelfs. Ik zie u graag. En als uw kinderen dit ooit zien: uw moeder is de graafste vrouw die ik ken.