Zó schattig is het zoontje van nieuwsanker Elke Pattyn

Pattyn en haar zoontje Charlie.
rv Pattyn en haar zoontje Charlie.
Elke Pattyn is in augustus dit jaar mama geworden van haar zoontje Charlie. Het VTM-Nieuwsanker is natuurlijk dolgelukkig met de komst van haar oogappel, en dat mag iedereen ook weten. Op Instagram deelt Elke dan ook enkele innige foto’s van haar jonge oogappel. 

"Uitblazen na z'n eerste vliegreis", schreef Elke bij het schattige kiekje. Het nieuwsanker en haar zoontje trokken er samen voor het eerst op uit, naar Berlijn. En met de hashtag #gingperfect maakt mama Pattyn ook duidelijk dat de trip vlekkeloos is verlopen. 

Uitblazen na z'n eerste vliegreis #Berlin #travellingwithababy #gingperfect

564 Likes, 17 Comments - Elke Pattyn (@elke_pattyn) on Instagram: "Uitblazen na z'n eerste vliegreis #Berlin #travellingwithababy #gingperfect"

Het nieuwsanker liet bij de geboorte van Charlie weten dat hij "wat te vroeg is gekomen en even moet aanspekken in de couveuse". "Maar hij is gezond en nog geweldiger dan we hoopten", aldus Elke nog toen. Pattyn en haar man André Berger hebben samen al een dochter Julie.

Hi there!

496 Likes, 19 Comments - Elke Pattyn (@elke_pattyn) on Instagram: "Hi there!"

Hoe de ochtend na zo'n gebroken nacht altijd te snel komt ;)

673 Likes, 34 Comments - Elke Pattyn (@elke_pattyn) on Instagram: "Hoe de ochtend na zo'n gebroken nacht altijd te snel komt ;)"
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Ellen K

    Geert Van de Moortele, alvorens je een jetlag kan krijgen, moet je wel een andere tijdzone ingaan. En bij mijn weten is dat bij Berlijn nog altijd niet het geval.

  • Fons Billen

    proficiat aan de ouders !

  • Geert Van de Moortele

    Met zo'n baby stap je niet in het vliegtuig.Is nog veel te klein en riskeert een jetlag.