Zo reageerde echtgenote van Woody Harrelson op zijn orgie met drie vrouwen

getty
In 2002 haalde Woody Harrelson de pers. Niet met de release van een nieuwe film maar wel met een orgie met 3 vrouwen. Zijn echtgenote reageerde verrassend op het overspel.

"Ik weet niet zeker hoe Laura erachter kwam maar het was een feit dat ze hét te weten kwam", vertelde de acteur aan 'The Hollywood Reporter'. "Ik denk niet dat ze het zelf gelezen had in de pers maar dat iemand het haar vertelde."

Vijftien jaar geleden werd Harrelson benaderd door twee vrouwen tijdens een avondje uit in Londen. Een derde vrouw vervoegde het trio. "Heb je zin om een wilde nacht te beleven?", vroeg ze aan de Amerikaanse ster. "Ja, ik denk het wel", antwoordde hij gewillig.

De derde vrouw bleek een journaliste die ook een fotograaf op de hoogte had gebracht van wat er te gebeuren stond. Ze had de twee andere vrouwen gemanipuleerd.

Perplex
"Ik stond perplex toen ze nadien alle drie tegelijkertijd vertrokken want ik wist wat dat kon betekenen", aldus Harrelson die terecht nattigheid voelde. Wat later verscheen een artikel in 'News of the World'. "Ik heb het bewuste schrijfsel nooit gelezen omdat ik dat zelf niet wilde."

Toen de tijd was gekomen om het er met zijn levensgezellin Laura Louie over te hebben - waarmee hij nog niet getrouwd was op dat moment - was de acteur verrast door haar reactie.

"Nadat ze erachter was gekomen, zei ze tegen me: 'Het moet heel erg voor je zijn wanneer al die sh*t zo open en bloot wordt uitgesmeerd in de media', vertelde hij. "Dat was alles wat ze zei. Maar dat betekende niet dat ze niet overstuur was."

Harrelson had zijn billen verbrand en moest op de blaren zitten. Toch vergaf ze hem zijn misstap. In 2008 trouwden ze. Het koppel heeft drie dochters.

photo_news
photo_news
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.