Zo komt Henry Cavill aan de perfecte sixpack

Acteur Henry Cavill is regelmatig in bloot bovenlijf te zien in 'The Witcher'.
Netflix Acteur Henry Cavill is regelmatig in bloot bovenlijf te zien in 'The Witcher'.
Henry Cavill (36) gaat tot het uiterste wanneer hij op de set staat. Voor de Netflix-serie ‘The Witcher’ dronk de acteur dagenlang geen water. Het doel? Ervoor zorgen dat z’n sixpack nog beter uit de verf kwam. 

Wie al een aflevering van de nieuwe Netflix-hit ‘The Witcher’ gezien heeft, kan niet naast het geweldige lichaam van hoofdrolspeler Henry Cavill kijken. In de serie moet de acteur uit de kleren en dat wil zeggen dat hij dus perfect in shape moest zijn tijdens de opnames. 

Miserabel

In ‘The Graham Norton Show’ onthulde Cavill hoe hij z’n sixpack nog beter in de verf zette. “De dag voor zo’n scène opgenomen werd en de dag zelf dronk ik geen water. Dat was eigenlijk verschrikkelijk lastig. Ik was zodanig gedehydrateerd dat ik water kon ruiken.”

Door geen water te drinken, leek de huid van de acteur extra dun en zat die strakker rond z’n spieren. Daarnaast deed Cavill voor elke opname ook enkele sit-ups. “Eerlijk, eigenlijk voelde ik me in die tijd soms de meest miserabele persoon op aarde”, vervolgt hij. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.