Zo gaat Miley naar Rock and Roll Hall of Fame

Paul McCartney, Joan Jett en Miley Cyrus.
Instagram Paul McCartney, Joan Jett en Miley Cyrus.
Met blote borsten en roze tepelplakkers mocht Miley Cyrus gisteren Joan Jett bijzetten in de Rock and Roll Hall of Fame in Cleveland, Ohio. Op haar tepelplakkers stonden de initialen van Joan Jett, die met haar band The Blackhearts werd opgenomen in de eregalerij.

Miley rakelde een ontmoeting met haar idool op. "We zaten in haar badkamer te roken en te praten. Ik wilde alles wat ze zei in me opnemen. Ze vertelde over haar tijd bij The Runaways, ze praatte over muziek. Ik zat maar te genieten van mijn moment met iemand die voor mij Superwoman is. Of toch wat Superwoman zou moeten zijn".

Voor het evenement postte Miley op haar Instagram een foto van zichzelf in haar ophefmakende outfit en het bijschrift 'Joan's cheerleader'.

Gisteren werd ook Ringo Starr als laatste Beatle lid van de club. Ringo trad ook op met Paul McCartney en Green Day. Daarnaast werden ook Lou Reed, Green Day, The Paul Butterfield Blues Band, Bill Withers, Stevie Ray Vaughan and Double Trouble en The "5" Royales bijgezet in de Rock and Roll Hall of Fame.

💖Joan's cheerleader 💖

Een foto die is geplaatst door null (@) op

My 1 & only 💖💖💖

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Fuck yeah!

Een foto die is geplaatst door null (@) op