Zie jij het? Volgens aandachtige fans is er heel wat mis met deze foto van de Kardashians

Calvin Klein
Modelabel Calvin Klein heeft alle Kardashian/Jenner-zussen kunnen strikken voor een nieuwe lingerielijn. Kim Kardashian deelde gisteren trots het eerste campagnebeeld via Instagram, maar heel wat fans stelden zich meteen vragen. Zij menen namelijk dat er nogal wat bizarre dingen op de foto staan. Zie jij het? 

Het begon allemaal met de onderstaande tweet, toen iemand zich afvroeg of alles oké is met Kourtneys arm. Wie goed naar het campagnebeeld kijkt, ziet immers hoe haar bovenarm veel dikker is dan het onderste deel. Volgens veel volgers is er sprake van een Photoshopblunder. Anderen menen dan weer dat het enkel een optische illusie is, door de lichtinval op het beeld. 

Calvin Klein

Zwanger/Niet zwanger

Ook Khloé Kardashian en Kylie Jenner doen de wenkbrauwen fronsen. Op de foto is te zien hoe Khloé een bolle buik heeft van haar zwangerschap, terwijl Kylie met een slanke lijn staat afgebeeld. Onmogelijk, menen fans, omdat de twee zusjes tegelijkertijd in verwachting waren. Zowel Khloé als Kylie verwelkomden begin dit jaar hun eerste kindje. 

Calvin Klein

Bizarre hoek

En ook Kendall blijft niet gespaard. Fans vragen zich af waarom zij als enige zus zoveel kleren om het lijf heeft, in vergelijking met de rest van de clan. Ook de hoek waarin Kendall staat afgebeeld vinden velen bizar. Zij denken dat Kendall zelfs niet aanwezig was bij de shoot, en dat een andere foto van haar vakkundig werd 'geplakt' tussen die van haar zussen. 

Calvin Klein36 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Guy Custers

  Alles nep hier, letterlijk: alles!

 • Jurgen Van Den Bergh

  #nomoreplastic

 • Gert Van Lancker

  De benen van KK zijn juist: veel te kort.

 • Hendrik Hollemaert

  Zijn die met 5 amaai

 • mieke jansens

  1 grote shop