Zeldzame foto’s: Taylor Swift en vriend Joe Alwyn hand in hand gespot in New York

Taylor Swift en haar vriend Joe Alwyn worden zelden samen in het openbaar gespot.
Twitter Taylor Swift en haar vriend Joe Alwyn worden zelden samen in het openbaar gespot.
Taylor Swift (29) spendeerde Kerstmis dit jaar met haar vriend, Joe Alwyn (27), in Ierland. Dat het nog altijd dik aan is tussen de twee, bewijzen enkele zeldzame foto’s waarop het koppel hand in hand loopt.

Eens terug in de V.S. werden Taylor en Joe gespot in de straten van New York, waar ze gezelschap hadden van Joe’s broers en enkele van hun vrienden. Volgens bronnen trokken ze richting Washington Square Park, waar ze hadden afgesproken met actrice Emma Stone, een goede vriendin van Swift.

Taylor verstopte haar haren onder een pet, en duffelde zich warm in met een rode jas en paarse jeans. 

Swift en Alwyn zijn ondertussen al 2 jaar samen. Hoewel Alywn vooral bekend is vanwege zijn romance met één van de grootste supersterren van het moment, heeft de acteur zelf ook heel wat mooie prestaties op zijn naam staan. Zo zal hij binnenkort te zien zijn in ‘The Favourite’, ‘Mary Queen Of Scots’ en ‘Boy Erased’, allemaal grote kanshebbers voor het komende awardseizoen. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.