Zac Efron geeft kritiek op gespierd wassen beeld: “Ik wil dit niet verheerlijken, het is niet realistisch”

Ellen
Zac Efron (31) heeft in ‘The Ellen Show’ gereageerd op zijn nieuwe wassen beeld. Het gespierde lijf van de acteur wordt voortaan te pronken gezet in Madame Tussauds en daar heeft Zac zijn bedenkingen bij. “Ik wil dit niet verheerlijken als een ideaalbeeld.”

Het beeld werd gebaseerd op het personage dat Zac vertolkt in ‘Baywatch’. Voor die rol trok de acteur, die bekend werd door de Disney-film ‘High School Musical’ regelmatig naar de fitness. Nu zijn lichaam zo in de spotlight wordt gezet, wil de ster er even op wijzen dat zijn lijf niet het ideaalbeeld is. “Probeer dit niet. Jongens, dit is niet realistisch”, vertelt hij. “Ik heb veel getraind voor die film en werd daardoor breder en gespierder. Maar ik wil niet dat mensen denken dat dit de beste manier is om eruit te zien. Wees je eigen vorm of gewicht. Ik wil dit niet verheerlijken.”
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Severien De smedt

    Chapeau dat hij dit doet. Niet zoals al die anderen die net met photoshop aan de slag gaan

  • Benny De Swert

    Dan had hij die rol niet moeten aanvaarden, of nog straffer weigeren om speciaal voor de rol extra te trainen. Vijgen na pasen.

  • Lucynda van der Does

    Duidelijk te laat ......