Zaak Brandon en Tommy Lee naar aanklager ondanks verzoeningspogingen Pamela Anderson

Pamela Anderson, Tommy Lee en Brandon
Photonews Pamela Anderson, Tommy Lee en Brandon
De openbaar aanklager in Los Angeles zal binnenkort beslissen of Brandon Lee wordt aangeklaagd voor mishandeling van zijn vader, rocker Tommy Lee.

Twee weken geleden leidde een ruzie tussen vader en zoon tot een handgemeen bij Tommy thuis. Volgens de Mötley Crüe-drummer viel Brandon hem aan en sloeg hem bewusteloos. Zijn 21-jarige zoon, die hij deelt met ex Pamela Anderson, houdt vol dat hij handelde uit zelfverdediging, omdat Tommy dronken was en agressief.

Ondanks suspogingen van Pamela, besloot Tommy volgens TMZ vorige week om zijn aanklacht tegen Brandon door te zetten, omdat zijn zoon weigert excuses aan te bieden. De plaatselijke sheriff heeft volgens de site zijn onderzoek inmiddels rond, en zal de zaak doorschuiven naar de openbaar aanklager. Tommy gaf eerder al aan dat als Brandon door de aanklacht in de gevangenis belandt, dat "zijn eigen schuld" is.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.