Yoko Ono feliciteert Sir Ringo Starr

Yoko Ono
EPA Yoko Ono
Yoko Ono heeft Ringo Starr via Twitter gefeliciteerd met zijn koninklijke onderscheiding. De weduwe van John Lennon vond het hoog tijd dat de ex-drummer van The Beatles zich voortaan Sir Ringo Starr mag noemen.

''Geachte Sir Ringo, ik ben heel blij dat u deze onderscheiding van de koningin heeft mogen ontvangen. Dat werd tijd. Enorm gefeliciteerd. Ik ben heel blij voor jou en je familie. Het is een eer voor iedereen van The Beatles en ik hou heel veel van je. Liefs, knuffels en dikke kus, Yoko'', twitterde ze dinsdag.

De in 1980 doodgeschoten John Lennon kreeg samen met de ander leden van The Beatles al een lagere onderscheiding in de rang MBE (Member of the Most Excellent Order of the British Empire) uit handen van koningin Elizabeth. Lennon stuurde zijn medaille destijds terug als onderdeel van zijn vredesprotest.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.