Wow: Josje toont bewust blote billen in Instagramfilmpje

Josje Huisman
ANP Kippa Josje Huisman
Josje Huisman laat haar K3-imago volledig achter zich. Dat bewijst ze nog maar eens in een nieuwe Instagramvideo, waarin ze haar blote billen toont. 

"Bijna weekend, vergeet niet ook eens lekker naar buiten te gaan", schrijft Huisman bij het filmpje. "Maar kleed je misschien wel wat warmer aan dat dit."

Josje lijkt enkel een parka te dragen tijdens haar wandeling door het bos. Wanneer ze ronddraait laat ze haar blote benen en billen zien. Of heeft ze toch een onderbroek aan? Dat is wat haar fans in de comments proberen uit te dokteren... 
21 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Gale Bran

  Wat zit iedereen toch weer te oordelen. Ze heeft dit filmpje op haar instagram gezet en niet hier. Ook loopt ze niet zoals iedereen denkt in haar blote billen buiten, Kijk eerst maar eens goed, je ziet duidelijk dat de achterkant glad is dus geen afdruk van haar bilnaad. En ze draagt wel degelijk een huidskleurig broekje en panty.(broekje dat helemaal naar je lichaam vormt zonder elastiek bij de benen. Ze houd iedereen gewoon voor de gek, (Humor)

 • Monique Moens

  Ze krijgt wat weinig aandacht denk ik.

 • Marc Geerts

  Mooi kontje zou ik zeggen. Ze mag er mee pronken, maar niet komen janken als er straks een man een verkeerd berichtje laat.

 • Jef Lois

  Als je er met zingen niks van bakt moet je proberen op een andere manier in de belangstelling te komen ook al is dat zielig.

 • Lieve Vandamme

  Josje, toch, wat je allemaal moet doen om wat aandacht....