Woody Allen vindt dat zoon op Sinatra lijkt

Woody Allen.
AFP Woody Allen.
Naast de ontkenning dat hij zijn dochter misbruikt zou hebben, haalt Woody Allen nog een andere familiezaak aan in zijn open brief naar The New York Times zaterdag.

Hij vindt namelijk dat zijn zoon Ronan een opvallende gelijkenis vertoont met Frank Sinatra, een voormalige geliefde van Allens ex-vriendin Mia Farrow, de moeder van Ronan. Zij suggereerde eerder in Vanity Fair dat Sinatra mogelijk de vader kan zijn van Ronan.

"Geef toe, hij lijkt veel op Frank met die blauwe ogen en die gelaatstrekken', schrijft Allen in zijn brief. "En als het zo is, wat zegt dat dan? Dat Mia tijdens de rechtszaak onder ede heeft gelogen en heeft gedaan of Ronan onze zoon is? En ook al is hij niet van Frank, alleen al dat ze zegt dat het zou kunnen, impliceert dat ze in het geheim intiem met hem is geweest gedurende de tijd dat wij wat hadden."

Allen vraagt zich daarom af of hij alimentatie heeft betaald voor Sinatra's zoon. Hij twijfelt hierom aan Farrows eerlijkheid en integriteit in de misbruikaffaire.

Ronan Farrow, wiens moeder Mia Farrow vorig jaar opmerkte dat hij een zoon van Frank Sinatra zou kunnen zijn en niet van Woody Allen.
AFP Ronan Farrow, wiens moeder Mia Farrow vorig jaar opmerkte dat hij een zoon van Frank Sinatra zou kunnen zijn en niet van Woody Allen.
Frank Sinatra
ANP Kippa Frank Sinatra