Win een exclusieve showcase van Ed Sheeran in Oostenrijk via HLN+ (inclusief vervoer en overnachting)

Ed Sheeran in zijn nieuwe videoclip.
YouTube Ed Sheeran in zijn nieuwe videoclip.
Voor de videoclip van zijn nieuwste single 'Perfect' trok Ed Sheeran naar de Oostenrijkse bergen. Abonnees van Het Laatste Nieuws kunnen hem achterna om een exclusieve showcase bij te wonen in het Alpenland. Doe mee aan deze wedstrijd en wie weet sturen we jou en een vriend(in) naar Oostenrijk waar je een exclusieve showcase kan meemaken met Ed Sheeran. Mooi kerstcadeau, niet?

Via deze wedstrijd, exclusief voor abonnees van het Laatste Nieuws, maak je kans op een duoticket voor een exclusieve showcase van Ed Sheeran, op vrijdag 15/12. Deze showcase vindt plaats in Oostenrijk, waar de gloednieuwe videoclip voor 'Perfect' werd opgenomen. Inclusief vervoer & overnachting. Deelnemen kan nog tot maandag 11 december, om 10 uur. 

Neem via deze link deel aan de wedstrijd, exclusief voor abonnees van Het Laatste Nieuws / HLN. Nog geen abonnee? Proef nu gratis voor vier weken, en krijg toegang tot alle artikels en voordelen.

Bekijk hieronder de nieuwe videoclip van Ed Sheeran:
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Bourgeois Daisy

    Thank hln!