Willy Naessens schudt 1.500 handjes: een gastheer om u tegen te zeggen

Screenshot Video Vier
Wie op een feestje van Willy Naessens is uitgenodigd, zal zich vast en zeker "welgekomen" voelen. In de aflevering van 'The Sky is the Limit' vandaag stond Willy erop om de 1.500 genodigden op zijn verjaardagsfeest persoonlijk de hand te schudden, en dat terwijl hij voor zijn gezondheid zo weinig mogelijk handen zou mogen aanraken.

Willy Naessens organiseerde een gigantisch verjaardagsfeest voor 1.500 genodigden en wilde al zijn gasten persoonlijk begroeten. Zo gezegd, zo gedaan. In het fragment hoor je Willy geestig vaak "welgekomen" zeggen, terwijl hij iedereen vriendelijk een hand schudt.  

Daarna snelt hij terug naar binnen om zijn handen te wassen. Niet omdat hij zich vies voelt na het schudden van zoveel handen, maar omdat het moet. "Ik moet mijn handen wassen om de volgende reden: mijn weerstand is veel kleiner dan bij normale mensen, aangezien ik tweemaal chemo gehad heb. En mijn dochter heeft ook gezegd: zo weinig mogelijk zoenen en zo weinig mogelijk handen geven. Maar ja, je kunt de mensen niet ontvangen zonder handen te geven", zegt hij.

Willy Naessens, een gastheer om u tegen te zeggen.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.