Will Smith vraagt zijn fans om buiten te slapen als steun voor daklozen

EPA
Will Smith en Helen Mirren vragen in een nieuwe campagne op Twitter aandacht voor daklozen. De acteur en actrice roepen hun fans op om tijdens 'The World's Big Sleep Out' een nachtje buiten te slapen om zo geld in te zamelen voor degenen die geen dak boven hun hoofd hebben.

In de video legt Will uit wat een thuis voor hem betekent en merkt hij op dat er meer dan 100 miljoen mensen op de wereld zijn die niet eens een thuis hebben. Helen vult hem aan en hoopt dat 50.000 mensen meedoen aan het initiatief, dat in december in vijftig verschillende steden wereldwijd wordt georganiseerd. In New York zal Will dan een verhaaltje voor het slapengaan voorlezen aan de aanwezige deelnemers op Times Square. Helen doet hetzelfde op Trafalgar Square in Londen. Ook zullen verschillende grote muzikanten een 'gestripte' versie van hun nummers spelen die wereldwijd worden uitgezonden. ‘The World's Big Sleep Out’ vindt plaats op 7 december.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Capiau Christiaan

    Nep nep nep. Slaap zelf is ne nacht buiten dan

  • piet devlieger

    Wiil Smith heeft een fortuin van 300 miljoen dollar en Helen Mirren 50 miljoen dollar. Daar kan je al veel mee doen voor de daklozen. Slapen zij buiten ? Wat een hypocrisie.