Wie wordt de man van Gordon?

ANP
De Nederlandse presentator Gordon gaat Wendy Van Wanten achterna en gaat via televisie op zoek naar een man. Aan het einde van de show stapt de presentator ook echt met de winnaar in het huwelijksbootje, zo onthult hij vandaag in De Telegraaf.

"Ja, we gaan het helemaal serieus aanpakken", aldus Gordon (48), die onlangs nog gevolgd werd in het Eén-programma 'Buurman wat doet u nu'. "Het slot van de serie is een echt wettig huwelijk, dat wordt gesloten door een officiële trouwambtenaar met alles erop en eraan." Gordon benadrukt dat het niet iets is wat in scène gezet wordt.

"Ik ga op tv nu serieus op zoek naar een man met wie ik de rest van mijn leven wil delen. En mocht dat na een tijdje anders uitpakken, wat ik natuurlijk niet hoop, dan zal er dus ook officieel moeten worden gescheiden. Op dit moment zijn we druk bezig met het ontwikkelen van dit programma."

Deskundigen
De voormalig zanger is nu drie jaar single en wil niet meer alleen zijn. Hij is dan ook hartstikke serieus. "Dat blijkt ook wel uit de invulling, zoals we die tot nu toe hebben. Een stel deskundigen gaat op basis van wetenschappelijk onderzoek op zoek naar wat geschikte partners." Het programma wordt naar verwachting in het najaar uitgezonden op de commerciële zender RTL 4 die niet bij ons is te ontvangen.