Wie is het grappigst? Charles Michel of Geert Hoste?

Geert Hoste stelt zijn nieuwe eindejaarsconference 'Jump' voor met als speciale gast premier Charles Michel. Die waagt zich aan een mopje, waardoor we ons afvragen wie van beide heren nu het grappigst is. Wat vind jij?

De cabaretier koos voor'Jump' omdat springen de rode draad vormde bij de gebeurtenissen van vorig jaar. "Mensen springen in een boot richting Europa, anderen worden dan weer besprongen op een Thalystrein en in België staat altijd wel een regering op springen", zegt Hoste, die blij is met de aanwezigheid van Michel. "We hebben eindelijk een premier die kan lachen. Dat geeft moed, want sinds de aanslag op Charlie Hebdo staat de politieke humor onder druk. En voor het eerst in honderd jaar hebben we een premier met een baard."

Grapjes
Premier Michel krijgt tijdens de voorstelling van Hoste een schaar in de handen gestopt. "Omdat uw haar nog korter is dan het mijne, zou ik u willen vragen een haarlok bij mij af te knippen", aldus de cabaretier. De premier kan het met Hoste wel vinden. "Ik stel vast dat we hetzelfde kostuum, dezelfde bril en hetzelfde haar hebben. Alleen de kleur van uw schoenen (rood, nvdr) zou ik nooit durven kiezen", vindt de liberale premier.

Programma
'Geert Hoste Jump' loopt in december in Antwerpen, Gent, Hasselt, Oostende en Brussel. VRT-zender Eén zal de conference voor de 23ste keer uitzenden op 1 januari. Ook Radio2 zal op die dag 's morgens de conference uitzenden. Meer info vind je op www.geerthoste.be.