Werkstraf en boete voor broertje Paris Hilton

Conrad Hilton
AFP Conrad Hilton
Conrad Hilton is veroordeeld tot een werkstraf van 750 uur, een boete van 5.000 dollar en een proeftijd van drie jaar voor zijn wangedrag in een vliegtuig vorig jaar. Dat meldt CBS.

Afgelopen maart gaf de jongere broer van Paris Hilton voor de rechter toe zich schuldig te hebben gemaakt aan lichte mishandeling. Hij ging tijdens een vlucht van Londen naar Los Angeles tekeer tegen het personeel in het vliegtuig. Getuigen hoorden hem dingen roepen als "Ik ga jullie vermoorden", "Ik zal jullie aan stukken scheuren" en "Alle mensen op deze vlucht zijn boeren". Zijn advocaat meldde dat Conrad zich zo gedroeg na een slechte reactie op slaappillen.

Een maand na het incident in het vliegtuig brak de kleinzoon van de gelijknamige hotelmagnaat Conrad Hilton zijn hand toen hij een ongeluk kreeg met zijn BMW waarmee hij met te hoge snelheid over de snelweg scheurde. Ook voor dit incident wordt hij nog vervolgd en riskeert hij een celstraf van drie jaar. Na zijn roekeloze gedrag heeft hij hulp gezocht voor psychische problemen.

EPA