Exclusief voor abonnees

Wereldverbeteraar of hypocriet? Jarige Bono blijft de controverse oproepen

Bono is jarig
AFP Bono is jarig
Zestig jaar is hij al. Paul David Hewson - beter bekend onder de artiestennaam Bono - is niet meer weg te denken uit ons collectief geheugen. Als zanger van U2, maar ook als filantroop en wereldverbeteraar. Maar Bono blijkt ook een controversieel figuur, die erg tegenstrijdige gevoelens oproept. 

Je hebt 4% van dit artikel gelezen
5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Hans Van Reeth

  Wat is het ergste!? Een miljonair die voor 1 miljoen belastingen ontduikt. Of 1 miljoen arbeidersgezinnen die 5€ belastingen ontduiken!?

 • Etienne De Pauw

  Wie tips over hoe je op de meest verfijnde manier via allerlei (legale) constructies de belastingen massaal kunt ontwijken, moet bij deze pseudo linkse Ier terecht.

 • raf peeters

  In een docu over zijn doen en laten kom je maar tot een besluit ,wereldverbeteraar maar vooral als hij er beter van wordt.

 • Regis Desmet

  Als ge een levenlang uzelf moet tegenspreken heb je een probleem, een uitgesproken mening heeft hij nooit gehad maar stellingen waar hijzelf altijd mee worstelde, maar dat heb je bij veel van zijn collega muzikanten, dat is waarschijnlijk de reden waarom ze artistiek zo geniaal zijn

 • robert van puyenbroeck

  Ze zeggen altijd : schoenmaker blijf bij uw leest, maar elke euro is er eentje.