Werd ook Kylie Jenner bedrogen door haar vriend? Amerikaanse media beweren van wel

REUTERS
Na Khloé Kardashian (34) zou nu ook haar halfzus Kylie Jenner (21) bedrogen zijn. Dat meldt TMZ. De realityster zou haar partner Travis Scott (26) beschuldigd hebben van vreemdgaan.

Travis Scott heeft zijn ‘AstroWorld’-concert uitgesteld. Officieel wegens ziekte, maar volgens de Amerikaanse media-organisatie zouden relatieprobleem de echte oorzaak zijn van de concertannulering. Kylie zou haar vriend beschuldigd hebben van overspel en om zijn relatie te redden, blijft de rapper thuis. Zo zouden de twee de problemen willen oplossen, aldus TMZ. Een bron uit de entourage van het koppel zou dit aan de redactie van de nieuwsorganisatie bevestigd hebben, maar woordvoerders van de rapper beweren echter dat er niets van het nieuws aan is. 

Het nieuws van een mogelijke affaire komt in dezelfde week als de relatiebreuk van Khloé Kardashian. Zij brak met haar vriend Tristan Thompson nadat hij haar bedrogen zou hebben met Jordan Woods, de beste vriendin van Kylie. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.