Weinstein-schandaal bracht Ashley Judd véél geld op

Ashley Judd
Photo News Ashley Judd
Het Harvey Weinstein-schandaal heeft Ashley Judd geen windeieren gelegd. De actrice was een van de eerste vrouwen die naar voren kwam met haar verhaal over het seksuele misbruik van de Hollywood-producer en ziet haar moed beloond met een flink aantal aanvragen voor toespraken. Ook heeft ze meerdere aanbiedingen gekregen om haar verhaal in boekvorm uit te brengen.

Ashley was aanwezig bij de Golden Globes en verscheen samen met Salma Hayek, eveneens een Weinstein-slachtoffer, op de rode loper. Tijdens het event vertelde ze aan meerdere mensen over haar persoonlijke 'Harvey Weinstein-effect.' Hoewel ze nooit is uit geweest op geld of lucratieve deals toen ze naar voren trad met haar uitermate nare ervaringen, is ze blij dat de #MeToo-beweging mede dankzij haar op gang is gekomen. Het bedrag dat Judd geboden zou hebben gekregen voor haar memoires, ligt volgens insiders rond de 1,7 miljoen euro.

De actrice wordt sinds haar uitlatingen over Weinstein ook veelvuldig geboekt als spreekster en ontvangt voor elke boeking rond de 21.000 euro.

Hoewel de 49-jarige Judd een dikke boterham verdient aan deze 'activiteiten', ligt haar hart nog steeds bij acteren. Ze hoopt dan ook weer gevraagd te worden voor filmrollen in Hollywood. "Het is fantastisch dat Ashley zoveel vrouwen in de industrie heeft gemotiveerd om ook hun verhaal te doen en dat wil ze ook blijven doen. Echter, haar ambities reiken verder dan 'dat meisje van Harvey Weinstein te zijn' en hopelijk zien de grote producers in LA dat ook. Ze snakt naar een mooie rol", aldus een insider.
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Glenn Ohst

    Daar hebben we de reden se..

  • frank triolet

    En gaat ze dat geld storten voor een goed doel. Denk het niet.