Wat is er met het gezicht van Simon Cowell gebeurd?

‘Got Talent-jurylid kop van jut op sociale media

Twitter
‘Got Talent-jurylid Simon Cowell (59) was de afgelopen hot topic in de Britse huiskamers en op de sociale media. Cowell heeft zijn leven over een andere boeg gegooid, en gaat voortaan als veganist door het leven. Dankzij zijn nieuwe levensstijl wist hij al bijna 10 kilo kwijt te spelen, en dat is ook aan zijn lichaam te zien. Vooral Simons ‘nieuwe’ gezicht liet niemand onberoerd.

“Waar is zijn gelaat naartoe? Is dit het werk van zijn dieet of gewoon van botox?” - Het is maar één van de reacties die Simon Cowell de afgelopen dagen naar het hoofd geslingerd kreeg. Het jurylid poseerde bij de start van ‘America’s Got Talent’ seizoen 14 trots voor de camera’s, nu hij door zijn veganistisch dieet al heel wat wist te vermageren. 

“Als je mijn knapheid op een schaal van 0 tot 10 zou zetten, dan was ik een 8. Nu ben ik een 11", grapte Simon op de rode loper. “Ik heb mijn dieet van de ene op de andere dag volledig omgegooid. Ik heb er nog geen enkel moment spijt van gehad. Ik voel me stukken beter en zie er ook veel beter uit.”

Wassen beeld

Daar leek het internet toch anders over te denken. Via Twitter vroegen sommigen zich af wat er gebeurd is met het gezicht van Simon, anderen maakten mopjes en vonden dat Cowell er nu uitziet als een wassen beeld uit het museum van Madame Tussauds. “Zijn gezicht smelt compleet weg”, klinkt het. En ook: “Hebben ze Simon stiekem vermoord en hem vervangen door een robot?” of “Cowell draagt voortaan dus een rubberen masker.” 

Volgens celebrity-blogger Perez Hilton heeft Cowell zijn nieuwe look niet alleen aan zijn nieuwe levensstijl, maar ook aan zijn bezoekjes aan de plastische chirurg te danken. “Ik vermoed nieuwe tanden, fillers in de wangen, Botox in het voorhoofd en een mogelijke ooglift! Wat denk jij van de nieuwe Simon Cowell?”, schrijft hij. 

Hallo, Simon?

Alle reacties zijn ook Simon zelf niet ontgaan. Hij laat in de Britse media weten dat hij alle ophef om zijn uiterlijk niet aan zijn hart laat komen. “Dit zijn mensen die anoniem in donkere kamers zitten, zich verschuilen achter valse namen, en daar vreselijke dingen over je schrijven”, zegt hij tegen The Daily Star. “Het is zo laf.”
53 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Peter Buyck

  Inderdaad het gaat om de bolle kaken. Botox? Bizar dat men geen foto 'ten voeten uit' presenteert 'voor en na'.

 • Guy de Meeûs d'Argenteuil

  vergeet de valse tanden en liters botox niet

 • Danny De Graeve

  Lijkt als twee druppels water op Alvin uit de Chipmunks

 • eric debanne

  Een 8 .......? Een dikke 0 zal er meer op trekken ...

 • Michael Van Acker

  tijd voor een ooglidcorrectie dunkt me