Wat is er gebeurd met Anneleen uit 'Spring'?

Studio 100
Keek jij (of je kinderen) vroeger ook naar Spring op Ketnet? Dan zullen namen als Evert, Chantal en Katrijn wel een belletje doen rinkelen. De hele groep zal trouwens samen met Samson & Gert optreden tijdens 'Throwback Thursday in het Sportpladijs' van Ketnet. Behalve Anneleen Liégeois dan, die intussen van de aardbol is verdwenen.

Het was TV Familie die zich afvroeg waarom Spring niet voltallig op het podium zal staan eind dit jaar. Jelle Cleymans (31), Damian Corlazzoli (34) en Cara Van der Auwera (35) zullen voor het eerst in negen jaar weer samen zingen, maar Anneleen (37) bedankte voor de eer. "We hebben haar de vraag voorgelegd, maar om persoonlijke redenen ziet ze de reünie niet zitten", klinkt het bij Studio 100. "Bij Cara, Dami en Jelle is de goesting groot om de nummers van Spring nog een keer te brengen. Zij hebben respect voor Anneleens standpunt. En dat is wederzijds, ze wenst hen veel geluk en plezier toe."

Het contact tussen Anneleen en de andere acteurs is echter al lang verwaterd. Sofie Van Moll, die ook meespeelde en de reünieconcerten zal presenteren: "Ik heb er geen idéé van wat zij nu doet of waar zij zit. Na 'Spring' zijn we elk onze weg gegaan. Zelf ben ik meer achter de schermen gaan werken. Een bewuste keuze. Ik kan dus begrijpen waarom Anneleen de anonimiteit opzocht. Ik hoop dat alles goed gaat met haar."

Ook andere acteurs en de ex-manager van Spring weten niet hoe het nu met de actrice gaat. Sinds 2010 is ze volledig uit het publieke leven verdwenen, en is niet te vinden op sociale media. Actrice Tania Kloek, ook nog een Spring-gezicht, denkt er het hare van. "Ik weet niks van haar. Ah, zal zij er niet bij zijn op die reünieconcerten? Tja, dan zal zij een compleet andere weg zijn ingeslagen, wat haar goed recht is. Ik vond haar alleszins een schat van een meisje."

Lees er vandaag alles over in TV Familie.
12 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Sophie Van Deun

  Op YouTube vind je nochtans heel wat filmpjes van challenges die ze nu doet. Wie zoekt die vind !

 • Jakke Troost

  Goed dat we dat nu allemaal weten, en laat het meisjes nu verder met rust. Niet voor niets is ze de media en de publieke belangstelling ontvlucht.

 • Tiziana Troukens

  Doet me sterk denken aan het gedoe rond Kathleen Aerts tijdens K3 zoekt K3...

 • freedom 79

  @ gedra daar zeg je zoiets.

 • Tom Desmedt

  Heeft zij niet topless meegespeeld in wittekerke ofzo? Zou dit er iets mee te maken hebben?