Wahlberg verdiende 1500 keer zoveel als Michelle Williams voor zelfde film

Mark Wahlberg en Michelle Williams
Getty Images Mark Wahlberg en Michelle Williams
Mark Wahlberg zou 1,3 miljoen euro hebben ontvangen voor nieuwe opnames voor de film 'All The Money In The World'. Eerder beweerde regisseur Ridley Scott dat al zijn acteurs gratis terugkwamen naar de set toen Kevin Spacey werd vervangen na beschuldigingen van seksueel misbruik.

USA Today ontdekte dat Michelle Williams inderdaad bijna niets heeft gekregen voor het extra werk. De actrice ontving slechts een onkostenvergoeding van in totaal nog geen 1000 euro. Ook Ridley Scott wilde daar geen vergoeding voor ontvangen. De regisseur benadrukte dat de crew van de film wel betaald heeft gekregen voor hun inspanningen op de tien extra draaidagen.

Mark, die bij hetzelfde agentschap zit als collega Michelle, heeft volgens drie bronnen van de krant echter ook goed verdiend aan de noodgreep. In een interview met USA Today uit december suggereerde hij nog dat dat niet zo was. "Ik zei dat ik er zou zijn waar en wanneer ze me maar nodig hadden. En dat ze mijn salaris mochten hebben, mijn vakantiedagen, wat ze maar wilden. Want ik waardeerde het zo dat ze er zoveel moeite voor deden."
9 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Nathalie Samartzi

  Schandalig! Michelle Williams is een kwaliteitsactrice en verdient minstens evenveel als haar mannelijke tegenspeler (eigenlijk meer als je het mij vraagt). Teleurstellend van een regisseur als Ridley Scott.

 • Sobek Wessels

  Er is ook een verschil tussen de twee ivm de opbrengsten die een film heeft ? Een film met Mark zal veel meer opbrengen dan een met Michelle , en dat is de enige reden ! Moesten Films van haar meer opbrengen zou het anders om geweest zijn .

 • piet devlieger

  Ze was toch akkoord met hetgeen ze kreeg ? Zo waren ze overeengekomen. Wat is haar probleem nu eigenlijk ?

 • godelieve milisen

  Is wel niet meer dan normaal , de rest van de crew en acteurs hebben hun wedde al allemaal gehad voor de film , Wahlberg moet de boel gaan redden en heeft dus recht op een wedde . Trouwens acteurs worden meestal betaald in procenten van de opbrengst van de film , laat de rol van Wahlberg vertolken door onbekende en gratis acteur en de film flopt en de rest verdient ook niks . 1.3 miljoen is peulschil voor Wahlberg hij krijgt normaal 25 miljoen of meer per film .

 • patrick morel

  en dan nog de boel voorliegen, zielige vent.