Exclusief voor abonnees

VRT-baas Paul Lembrechts: "De vrouwen voelden zich bijna gestrikt in het web van Bart De Pauw"

"We nemen geen zo'n beslissing als er geen serieus dossier is", zegt VRT-baas Paul Lembrechts.
ImageGlobe "We nemen geen zo'n beslissing als er geen serieus dossier is", zegt VRT-baas Paul Lembrechts.
Ja, Bart De Pauw heeft zich kunnen verdedigen. En nee, de VRT heeft niet op basis van een licht dossier beslist om met De Pauw te breken. VRT-CEO Paul Lembrechts bijt van zich af en vindt de heisa vooral jammer voor de getuigen die zich bij de VRT melden. "Zij zijn erg teleurgesteld en zeggen iemand te zien die zich in een slachtofferrol wentelt."

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

Aanbieding loopt nog
05dagen14uren47minuten28seconden
 • Lees nu 4 8 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode24 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Herwig Michiels

  Het zal er nog op neer komen dat Bart in het gelijk wordt gesteld en dan mag de VRT met een schadevergoeding voor de pinnen komen? vraag is dan; wie betaalt dit uiteindelijk ?

 • jos indigne

  Opperrechter Lembrechts (Is die niet zelf mede schuldig ??) omdat hij het een hele tijd en bij verschillende dames laten gebeuren heeft , had hij niet beter vanaf de eerste of tweede klacht de politie dan al niet verwittigd

 • joanna clinck

  Als Lambrechts iets wist van die zogezegde affaires moest hij lang hebben ingegrepen en indien hij dat niet heeft gedaan ligte daae wel een grote fout bij hem. Of wou hij gewoon Bart buiten

 • Willy Govaert

  Waarom houdt een CEO zich daar mee bezig ? Heeft hij misschien een rekening te vereffenen???

 • gilbert dejonghe

  Eerst vonden ze het plezant , nu ze ouder zijn is het plezier er af. Hun... is niet meer zo mooi als twintig jaar geleden en Bart kijkt er niet meer naar .