Vrouw die voor de relatiebreuk van Khloé Kardashian zorgde, doet haar verhaal in Amerikaanse talkshow

RV
Jordyn Woods (21), de vrouw waarmee Tristan Thompson zijn partner Khloé Kardashian zou bedrogen hebben, doet binnenkort haar verhaal in de talkshow Red Table Talk. Jada Pinkett-Smith wist de twintiger te strikken voor haar praatprogramma.

Jordyn Woods, die in het dagelijkse leven de beste vriendin is van Khloés halfzus Kylie Jenner, zal in Red Table Talk voor de eerste keer haar versie van de feiten geven. Dat maakte de vrouw zelf bekend op sociale media. 

De twintiger zou een affaire hebben gehad met basketballer Tristan Thompson terwijl hij nog een relatie had met Khloé. Het is niet de eerste keer dat Tristan van ontrouw wordt beschuldigd, maar dat hij aanpapte met de beste vriendin van een familielid vinden veel fans van de Kardashian-clan een brug te ver. De relatiebreuk tussen Tristan en Khloé werd ondertussen al bevestigd door de entourage van Khloé. De twee hebben samen een dochtertje van tien maanden oud.

De familie Kardashian is allesbehalve blij met de aankondiging. Volgens TMZ heeft Jordyn namelijk een geheimhoudingsverklaring getekend met de Kardashians waarin staat dat ze niets mag zeggen over het leven van de familie, en daar valt Khloé natuurlijk ook onder.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.