Vrouw die Boef een lift gaf, slaat terug: "Waar waren jouw vrienden dan?"

ANP
Een van de dames die rapper Boef op nieuwjaarsochtend een lift gaf en daarna uitgescholden werd voor hoer, heeft haar verhaal gedaan in De Telegraaf. De 24-jarige jonge vrouw kan er niet echt om lachen: "Als je zo’n man bent, waar waren je vrienden dan? Waarom kwamen die je niet ophalen?"

De vrouw die Boef meenam in haar auto, wil liever anoniem blijven uit vrees voor negatieve reacties uit de omgeving van de rapper. Ze wil wel een en ander rechtszetten. Zo boden ze Boef niet spontaan een lift aan, maar vroeg die daar zelf om. "Een vriendin van mij kent Nasr de Barber, die met Boef op stap was. De twee vroegen aan haar of we hen wilden meenemen. Wij zaten er niet echt op te wachten, het was al laat. Maar voor haar hebben we het toch gedaan."

Onderweg hielden de twee mannen zich koest. "Ze zaten een beetje op hun telefoon of sliepen, maar ze hebben ons wel bedankt toen ze uitstapten." Eenmaal thuis zagen ze echter op Snapchat dat ze uitgemaakt werden voor 'kechs', wat zoveel als hoeren of sletten betekent. "Ik dacht: waar ben je mee bezig. Wij zijn wel degenen die je op komen halen. Terwijl ik je niet eens ken."

Boef heeft intussen zijn verontschuldiging aangeboden aan de dames. "Het was fout. Ik had wat gedronken en heb stomme dingen gezegd. Ik ben geen vrouwenhater." Hij contacteerden hen wel niet persoonlijk. "Ik heb hun nummer niet", klonk het. Onzin, laat de jonge vrouw nog weten. "Mijn vriendin had meteen via internet gereageerd op het eerste filmpje, maar hij heeft haar daarop direct geblokkeerd."
217 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • SERGE VOERMANTROUW

  Wat zegt hij. Hij meende het niet. En hij was dronken. Zal ik eens wat zeggen. Wie het nuchter niet denkt, zal het dronken niet zeggen. Niet meer en niet minder.

 • Rikki Secci

  Camiel Eurlings krijgt het ook om zijn oren! Hij sloeg zijn vriendin, deze man is in posities, dat hij een voorbeeld positie heeft! Hij zal er zeker uit moeten stappen, hij werkt met vrouwen, die met respect naar hem zien! Zo ook jij boef, dat is zeker geen discriminatie ! Mensen zijn nú boos en geëmotioneerd , en kramen dan óók onzin uit, zoals jij! zolang de Angst , Haat, en Afgunst , sterker is dan de Rede!

 • Dominique Vandamme

  Waarom heeft hij gewoon geen taxi gebeld?

 • Karel Lemmens

  De reacties van de mediafiguren zijn hypocriet. Vrouwen die uitgaan om plezier te maken zijn in de ogen van de grote meerderheid van de moslims en moslima’s onwaardig en dus ‘kechs’. Als onze mediafiguren Boef zo scherp aanvallen om deze opvatting, horen ze alle moslims die er zo over denken even scherp aan te vallen, maar dat zullen ze niet doen, want dat zou ‘onverdraagzaam’ zijn tegenover de islamitische gemeenschap.

 • Renate Kerkhofs

  Een man die het cool vindt om zichzelf 'Boef' te noemen en zingt 'ik ben met diefe, met diefe' is sowieso al een vrij vaag figuur. Volgende keer langs de kant van de weg laten staan, dan kan hij zich door zijn mama laten ophalen (of mocht hij zelf zo laat niet opblijven / geen alcohol drinken?).