Vrienden van Eva Longoria vieren haar babyshower in pyjama

Eva trok voor de gelegenheid een lange witte jurk aan. Haar gasten kozen hun mooiste pyjama uit.
Instagram Eva trok voor de gelegenheid een lange witte jurk aan. Haar gasten kozen hun mooiste pyjama uit.
Eva Longoria (43) verwacht volgende maand haar eerste kindje. Om dat te vieren organiseerde haar man José Bastón een babyshower in pyjama-thema voor zijn vrouw.

De 'Desperate Housewives'-actrice, die voor de gelegenheid een lange witte jurk uit de kast haalde, kreeg van haar gasten, waaronder actrices Melanie Griffith en Elizabeth Banks, onder andere een luiertaart, teddyberen en een kinderwagen cadeau. "Eva straalde echt. Ze was de hele tijd aan het lachen en aaide haar bolle buik. Ze hebben tal van spelletjes gespeeld en op het einde van de dag maakte ook José zijn opwachting. Eva werd toen erg emotioneel", vertelt een insider. De gasten werden op de babyshower verwend met nek massages en manicures terwijl ze van wijn of een Bloody Mary konden genieten.

Eva maakte een tijdje geleden al bekend dat ze een zoontje verwacht. Het wordt het eerste kindje van de actrice en haar man José, die elkaar in 2016 het jawoord gaven. De jongen heeft alvast een eigen hashtag, #babybaston, op sociale media.

Magnifique Eva 😁 / 📸 @evalongoria / #evalongoria #babyshower #babybaston

Een foto die is geplaatst door null (@publicfr) op
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.