Vriend wil Lady Gaga ten huwelijk vragen

NBC via Getty Images
Lady Gaga's vriend zou op het punt staan om haar ten huwelijk te vragen. De 'The Other Woman'-acteur Taylor Kinney is sinds twee jaar samen met de 'Applause'-zangeres, wier echte naam Stefani Germanotta is.

Kinney staat volgens insiders te popelen om op zijn knie te gaan, maar de acteur heeft echter nog niet de juiste verlovingsring gevonden. "Hij is al maanden op zoek naar de juiste ring voor Stef", vertelt een bron aan het Amerikaanse tijdschrift Life & Style. "Hij heeft al aan een paar kameraden verteld dat hij haar binnenkort ten huwelijk wil vragen."

De 32-jarige acteur was oorspronkelijk van plan om Gaga op 28 maart op haar 28ste verjaardag ten huwelijk te vragen: "Hij wilde haar op haar verjaardag ten huwelijk vragen, maar hij slaagde er niet in om op tijd een ring te vinden. Hij wil iets unieks vinden dat bij haar persoonlijkheid past."

"Stefani is - in tegenstelling tot haar Lady Gaga-persoontje - eigenlijk heel traditioneel. Taylor wil het daarom ook op die manier doen."

Kinney vertelde vorige week nog aan E! News dat hij in een monogaam huwelijk gelooft: "Ik denk dat het bestaat, ja. Mijn grootouders zijn al ongeveer vijftig jaar samen. Ik ken heel veel koppels die gelukkig getrouwd zijn."

NBC via Getty Images
getty
getty