Vriend Rosario Dawson stapt uit presidentsrace

Senator Cory Booker en Rosario Dawson
REUTERS Senator Cory Booker en Rosario Dawson
Rosario Dawson (40) zal geen First Lady worden. De vriend van de actrice, de Democratische senator Cory Booker (50), stapte maandag uit de Amerikaanse presidentsrace.

Nadat Booker zijn beslissing bekend had gemaakt, prees Dawson hem op Twitter. "Cory, je blijft me elke dag inspireren", aldus de Sin City-actrice. "Jij en je team hebben ons tijdens deze campagne de beste kant van ons allemaal laten zien, en ik weet dat je dat zal blijven doen. Dankjewel. Ik zie je. En ik hou van je."
Dawson stond Booker bij een aantal campagne-bijeenkomsten bij. Toch kreeg ze kritiek dat ze niet vaker aanwezig was op die momenten. Dit tot ergernis van haar vriend. "Dat is echt weer een genderdingetje", zo zei de politicus tegen Amerikaanse media. "Ze is een werkende vrouw en daarbij ook nog eens alleenstaande moeder. Ze draait lange dagen op de set. Dat weet ik want ik heb haar daar opgezocht. Mensen zeggen nou nooit: Cory Booker mist Rosario Dawson's première."
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.