Vreemd: Macaulay Culkin verandert zijn tweede naam in... Macaulay Culkin

Macaulay Culkin
rv Macaulay Culkin
Macaulay Culkin (38), die we nog kennen uit de ‘Home Alone’-films,  gaat zijn tweede naam veranderen. Dat doet hij echter op een vreemde manier, want nu zal hij officieel nóg eens ‘Macaulay Culkin’ aan zijn naam toevoegen.

“Ik ben mijn tweede naam, Carson, meer dan zat”, schreef hij op zijn blog ‘Bunnyears’. “Dus ik wil een nieuwe.” Daarop liet hij zijn volgers ideeën voor een nieuwe naam indienen. 

Uit alle inzendingen koos hij 5 favorieten: Macaulay Culkin, Shark Week, Kieran, TheMcRibIsBack en Publicity Stunt. Tot kerstavond konden zijn fans stemmen op hun favoriet. De naam met de meeste stemmen zou Culkin gebruiken als zijn wettelijke tweede naam.

Uiteindelijk kwam ‘Macaulay Culkin’ als winnaar uit de bus. “Mijn nieuwe tweede naam is gekozen”, meldde de acteur op Twitter. “Vanaf 2019 zal ik bekendstaan als Macaulay Macaulay Culkin Culkin.” 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.