Vorig jaar kende niemand hen, nu zijn deze celebrities razend populair

Anne-Marie, Chadwick Boseman en Dua Lipa
Photonews Anne-Marie, Chadwick Boseman en Dua Lipa
2018 was voor heel wat celebrities het jaar van de grote doorbraak. Deze artiesten deden vorig jaar bij de meesten nog geen belletje rinkelen, maar zijn nu razend populair. 

Dua Lipa

'One Kiss, is all it takes, fallin' in love with me". Met haar nummer 'One Kiss' veroverde de Britse zangeres met Bosnische roots in een mum tijd de hele wereld. Bij ons stond ze 13 weken op 1 en maakte ze een geslaagde passage op Tomorrowland.

(lees verder onder de foto)

Dua Lipa
Stefaan Temmerman Dua Lipa

James Corden

Komiek James Cordon (39) is al heel wat jaren bezig, maar dankzij zijn filmpjes van de Carpoolkaraoke kent heel de wereld hem. Denk bijvoorbeeld maar aan de autofilmpjes met Michelle Obama of Paul McCartney en ook zijn eigen latenighttalkshow 'The Late Late Show' loopt als een trein.

Ook bij ons  braken er dit jaar heel wat celebrities door. Story is benieuwd naar jouw favoriet! BEKIJK ZE HIER en breng je stem uit. 

(lees verder onder de foto)

James Corden
Photo News James Corden

Chadwick Boseman

Deze naam zegt je misschien niet meteen iets, maar hij maakte met 'Black Panther' een van dé films van het afgelopen jaar. Chadwick Boseman (40) groeide dankzij zijn hoofdrol razendsnel uit tot een van de populairste namen in Hollywood. Hij zal voor de rest van zijn leven genoemd worden als de allereerste zwarte superheld.

(lees verder onder de foto)

Chadwick Boseman
Photo News Chadwick Boseman

Anne-Marie Nicholson

Anne-Marie toert samen met Ed Sheeran de hele wereld rond en alleen al daarom is succes een garantie. Toch zijn ook haar eigen nummers dit jaar een absoluut schot in de roos. Met FRIENDS stond de Britse zangeres ook twee weken bij ons helemaal bovenaan de hitlijsten.

(lees verder onder de foto)

Anne-Marie Nicholson
Photo News Anne-Marie Nicholson

Cole Sprouse en Lili Reinhart

'Riverdale' is dé jeugdreeks van het afgelopen jaar. Grote sterren daarin zijn Cole Sprouse en Lili Reinhart, dat bleek ook uit de recente uitslagen van de Teen Choice Awards. De reeks won niet alleen beste tv-show, maar ook beste drama-acteur (Cole Sprouse) en beste drama-actrice (Lili Reinhart). Het duo, dat in de reeks een koppel speelt, mocht ook de beruchte prijs voor beste kus én die voor het beste tv-koppel in ontvangst nemen. 

(lees verder onder de foto)

De Riverdale cast neemt de Teen Choice Award voor beste drama serie in ontvangst.
Chris Pizzello/Invision/AP De Riverdale cast neemt de Teen Choice Award voor beste drama serie in ontvangst.

Ook bij ons braken er dit jaar heel wat sterren door. Story is benieuwd wie jouw favoriete Favoriete Nieuwkomer is! STEM HIER op jouw favoriete nieuwkomer en maak kans op een duo-ticket voor de Story Showbizz Awards ter waarde van €398 en vertoef een volledige avond in het gezelschap van je favoriete BV's!

De Story Showbizz Awards gaan door op 1 december. Tickets en info op www.story.be
17 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Serge Vanrenterghem

  ach , en binnen enkele maanden , verdwenen en horen we niks meer van deze figuren, volledig zoals onze wegwerpmaatschappij functioneert

 • Valerie Van Driessche

  James Corden is al jaaaaaren bekend, Dua Lipa al zeker 2 jaar en Cole Sprouse acteert sinds 1999....

 • gunther van goethem

  Waar is de tijd van echte artiesten

 • Denis Iberdemaj

  Hln moet maar eens beter opzoekwerk doen voordat ze iets plaatsen.... Dua lipa is van kosovaarse afkomst.. Check your facts before you post something.

 • Bart Spruyt

  Chadwick Boseman eerste zwarte superheld? Spawn, Steel, Blankman, Hancock?