Voormalige ‘First Daughters’ springen in de bres voor drinkende Malia Obama

Malia Obama (links) met een fles wijn in de hand.
Photo News Malia Obama (links) met een fles wijn in de hand.
Het zorgde voor heel wat ophef in de Verenigde Staten: maandag publiceerde The Daily Mail foto’s waarop te zien was hoe de twintigjarige Malia Obama wijn dronk. Dat mag in de Verenigde Staten pas als je 21 bent. Chelsea Clinton (38) en Jenna Bush Hager (37), dochters van oud-presidenten Bill Clinton en George W. Bush, verdedigen Malia.

“Malia Obama is een privépersoon en dient met rust gelaten te worden. Geen enkel deel van haar leven zou een sensatieverhaal moeten zijn”, postte Chelsea Clinton op Twitter. Jenna Bush Hager retweette het bericht van Clinton en voegde eraan toe: “Ik twijfelde eerst of ik iets moest zeggen omdat het zo'n nietszeggend artikel was, maar ik ben het volledig met Chelsea Clinton eens. Klik alsjeblieft niet op dit soort verhalen en geef Malia privacy.”

Malia, de oudste dochter van Barack en Michelle Obama, werd met een paar vriendinnen en een fles wijn op de gevoelige plaat vastgelegd aan het zwembad van een hotel in Miami. Ze wordt in juli 21 en zou dus officieel de wet hebben overtreden. 
24 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Sonja Cantaert

  Wat een drama, hier zuipen ze zichzelf in coma, onder de 16. Laat die mensen toch met rust.

 • Frank FAES

  Maar moorden mag in de USA vanaf je geboorte !!!

 • Ingrid Charlier

  Laat dat meisje toch jong zijn. Komaan zeg ze is 20 jaar laat haar toch een glaasje drinken. De meeste jongeren drinken hier ook voordat ze de reglementaire leeftijd hebben bereikt.

 • Bert Jonckheere

  Ik zie haar hier op de foto geen wijn drinken. Jullie wel?

 • Frederik Boogaerts

  Iedereen geluijk ginder mag het pas van 21 en zij is 20 dus gerechtelijk vervolgen simpel als dat en haar zelfs zwaarder straffen aangezien ze de dochter van een gewezen president is