Voormalig kindsterretje uit 'Friends' verdween jarenlang van het toneel maar nu schittert hij opnieuw in een hoofdrol

Cole speelde in 'Friends' de rol van Ben Geller, het zoontje van Ross.
RV Cole speelde in 'Friends' de rol van Ben Geller, het zoontje van Ross.
In 1999 veroverde de toen 7-jarige Cole Sprouse alle harten toen hij de rol van Julian 'Frankenstien' McGrath speelde in de film 'Big Daddy' en nadien mocht hij ook in 'Friends' de rol van Ben Geller, het zoontje van Ross, spelen. Het leek erop dat Cole een groot acteur ging worden, maar uiteindelijk kreeg hij maar weinig grote rollen toegekend. Tot nu.

Cole was de laatste jaren wel een aantal keer op het scherm te zien, maar het ging meestal over enkele kleine rolletjes die in het niets leken op de grote rollen die hij als kleine jongen toegekend kreeg. Nu schittert hij eindelijk opnieuw in een hoofdrol: Cole speelt de rol van Jughead Jones in de populaire Netflix-reeks 'Riverdale'.

Plezier

"Ik heb erg lang een moeilijke relatie gehad met acteren", vertelt Cole nu aan The Daily Telegraph. "Ik moest uitzoeken of ik opnieuw plezier kon halen uit acteren en Riverdale was zo'n project. Ik heb me echt goed geamuseerd." Ondertussen is Cole opnieuw even populair als toen 'Big Daddy' en 'Friends' op het grote en kleine scherm te zien waren. De acteur heeft miljoenen fans op Facebook en Instagram.

In 'Big Daddy' acteerde Cole samen met Adam Sandler.
RV In 'Big Daddy' acteerde Cole samen met Adam Sandler.
Cole schittert nu als Jughead in de Netflix-reeks 'Riverdale'.
RV Cole schittert nu als Jughead in de Netflix-reeks 'Riverdale'.3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Laura DeBacker

    Peter, dit wou ik ook net zeggen. Hij acteert al zn hele leven. Vanwaar komt dit artikel weer?

  • Fien Vandenbrugge

    Ja hij was nooit van de weggeweest man man

  • Peter Buyck

    En geen woord over de jarenlange carrière met zijn tweelingbroer Dylan in de Disneyreeksen: The Suite Life en The Suite Life on deck...