Exclusief voor abonnees

Voor wie niet meer kan volgen: de meest waanzinnige uitspraken en gebeurtenissen van het Johnny Depp-proces op een rijtje

Johnny Depp.
Photo News Johnny Depp.
Een gewelddadige huwelijksreis, een kopstoot tijdens een ‘Thanksgiving’-feestje, uitwerpselen in bed, een afgesneden vingertopje en bebloede liefdesverklaringen op een spiegel: het lijkt wel alsof de getuigenissen uit de rechtszaak van Johnny Depp (57) tegen de Britse krant The Sun uit een slechte horrorfilm geplukt zijn. Nu de tweede week van het meest spraakmakende proces van het jaar ingaat, zetten we de meest waanzinnige uitspraken en gebeurtenissen van de voorbije dagen op een rijtje. 

Je hebt 2% van dit artikel gelezen
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • lieve demeulemeester

  Als je met twee zijn..ze hebben allebei fouten gemaakt...maar een rechtszaak beginnen...daar zal de media van smullen, ikzelf heb het even gevolgd, nu niet meer!

 • Wouter Van de Walle

  Hij probeert alles op Amber te steken maar de allergrootste reden is zijn drankverslaving met daarboven op ook nog eens een drugsverslaving. Kan goed zijn dat dit bij zijn vorige vrouwen nog onder controle was maar het is wel duidelijk dat hij niet goed wijs meer is of was

 • Erwin De Meyer

  Hoe meer geld hoe maffer. Blij dat ik maar " ne " werkmens ben.

 • Steven Avonts

  Ik heb me ook eens gesneden met mijn scheermes, kan gebeuren. Een nat scheetje laten in bed omdat je diarree hebt, kan gebeuren. Ik zie niet wat hier het probleem is.