Ga naar de mobiele website
^ Top

Voor het eerst: Hugo op de planken zónder Nicole

Photo News
Voor het eerst in de geschiedenis is het niet Nicole en Hugo, maar alleen Hugo. Nu de twee met pensioen zijn, gaat de mannelijke helft van Vlaanderens bekendste duo acteren. Dit najaar staat hij op de planken in Theater Elckerlyc. "Nicole steunt me volledig."

Al anderhalf jaar zijn Nicole (70) en Hugo (69) met pensioen. Terwijl Nicole druk in de weer is met de verzorging van haar 96-jarige moeder, gaat Hugo acteren. 53 jaar geleden droomde hij al van een acteercarrière. "Zeven jaar heb ik bij het jeugdtheater gewerkt. Ik was amper 17 toen ik er begon", blikt hij terug. "Het was mijn grote droom om acteur te worden, tot ik Nicole leerde kennen, 47 jaar geleden. Ik vond het toen niet zo erg om te stoppen met mijn acteerwerk; zolang ik maar kon leven van optreden, was ik gelukkig."

Dit najaar staat hij op de planken in het Antwerpse theater Elckerlyc - dat exact 60 jaar bestaat. Hij speelt mee in de komedie 'De Tante van Charlie'. Hoewel de komende maanden druk zullen worden, is Nicole de eerste om te zeggen: 'doen!'. "Ik steun hem volledig", zegt ze. "Volgende week trekken we wel nog voor een paar dagen naar de champagnestreek. We genieten als we kunnen."
2 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Raf C

    Stopt ermee

  • Gedra Gedra

    Nooit genoeg he...geniet verdomd van jullie pensioen leven is al zo kort. Veel succes.

Meld een bug