Viktor ontkent relatiebreuk: "We zijn nog altijd heel gelukkig, ik heb Marthe altijd in mijn hartje"

All I want for Christmas is YOU @viktorverhulst ❤️ Fijne feestdagen iedereen!!! #family #gezelligsamen #christmas #genietenvandekleinedingen
Viktor, de zoon van Studio 100-baas Gert Verhulst en het lief van K3'tje Marthe, heeft in de talkshow van zijn vader gereageerd op de geruchten dat hij en Marthe geen koppel meer zouden zijn. Die geruchten waren ontstaan nadat Viktor aan zanger Koen Crucke had gevraagd een foto van hem en Marthe van zijn Instagram-account te wissen.

In een kort gesprek zei Viktor tegen copresentator James Cooke dat hij het bericht over zijn relatieperikelen 'raar' vond: "Ik viel gisteren in slaap naast mijn lief en ik werd wakker naast mijn ex. Het klopt dus niet, nee. We zijn nog altijd heel gelukkig." Toen Cooke opmerkte dat Marthe er niet bij was om te laten zien dat ze nog samen waren, zei Viktor: "Ik heb Marthe altijd in mijn hartje."

De geruchten over een mogelijke breuk ontstonden nadat zanger Koen Crucke eerst een foto met het stel op Instagram geplaatst had en die later op vraag van Victor weer verwijderde. Even later verwijderde Crucke het kiekje echter. "Dat is mij gevraagd, meer kan ik daar niet over zeggen", reageerde hij bij Het Nieuwsblad.

Het K3-lid en de zoon van Gert zijn al een hele tijd niet meer samen in het openbaar gespot. De laatste foto waarop ze als koppel op Instagram te zien zijn, dateert bovendien al van 24 december.

Eind april vorig jaar kwamen beiden voor het eerst openlijk voor hun gevoelens uit. "Bedankt voor de vele lieve berichtjes! Wij zijn supergelukkig", klonk het toen onder meer.

Instagram