Vijfde miskraam voor vrouw Jamie Oliver: “Mijn familie wil niet dat ik nog zwanger word”

Jamie Oliver en zijn vrouw Jools.
EPA Jamie Oliver en zijn vrouw Jools.
Jools (45), de echtgenote van tv-chef Jamie Oliver (45), heeft drie weken geleden een miskraam gehad. Dat heeft ze zelf verteld in de ‘Made By Mammas Podcast’. Het was al het vijfde miskraam voor de vrouw. 

Jamie en Jools hebben al vijf kinderen, maar het koppel wil graag nog een zesde telg aan hun kroost toevoegen. Helaas heeft de vrouw van Oliver sinds de geboorte van hun jongste zoon River, in 2016, al drie miskramen gehad, de laatste nog drie weken geleden in volle coronacrisis. Vroeger heeft ze ook al twee keer een kindje verloren. 

Omdat Jools intussen 45 is, begint de tijd te tikken. “Ik moet nagaan of het mentaal nog wel verstandig is om nog een keer zwanger te worden. En ook fysiek, omdat ik toch al bijna 46 ben”, vertelt ze in de podcast. “Ik heb nog een jaar en anders sluiten we het hoofdstuk af, want ik ben heel blij met de kinderen die we al hebben. Maar het is verschrikkelijk om iets te willen en niet te kunnen stoppen met eraan te denken.”

De laatste twee miskramen waren trouwens niet zonder gevaar voor Jools. Over de meest recente heeft ze haar moeder zelfs niet eens verteld. “Het is gevaarlijk voor mij, dus mijn familie wil niet dat ik weer zwanger word.”

Lees ook: 

Restaurants Jamie Oliver in Nederland voorgoed gesloten door corona

Jamie Oliver slaat mea culpa over ingestort restaurantimperium: “Ik werd verwaand, ik dacht dat alles zou werken” (+)

Jamie Oliver laat de moed niet zakken na miljoenenverlies en overweegt zelfs zesde kind: “Vijf kinderen is genoeg, maar zes is een mooi rond getal”
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • MYRIAM VAN RECK

    Op je 45 nog zwanger willen worden hoe haal je het in je hoofd !