Video van Tony Hawk die zijn 10-jarige dochter leert skateboarden gaat viraal

Twitter
Tony Hawk (50) wordt als één van de meest succesvolle en invloedrijke skateboarders ter wereld aanzien. Hij pakte in zijn carrière tien keer goud op de befaamde X-games en van de 103 wedstrijden die hij heeft gereden, won hij er 73. Nu vond de skater de tijd rijp om zijn passie ook over te brengen aan zijn 10-jarige dochter Kadence, maar zij moest wel nog eerst even haar angst overwinnen.

Skateboarden, het is geen koud kunstje. Sommigen voelen het zweet ongetwijfeld uitbreken als ze op de plank gaan staan en ook bij kinderen slaat de angst dan toe. Maar als je eenmaal bent vertrokken, wordt die angst al snel omgeruild voor veel plezier. Vraag dat nu ook maar aan de 10-jarige Kadence. Tony Hawk deelde op Instagram en Twitter een video van de allereerste ‘drop-in’ van z’n oogappel. “Mijn dochter overwint haar angst in real-time (wacht er even op). Ik was nog nerveuzer dan zij”, schreef Tony Hawk bij de video. Veel volgers reageren vol lof op de beelden. “Dit gaat zo’n impact hebben op haar leven! Knap”, schrijft iemand. Of ook: “Kijken hoe Tony Hawk zijn dochter leert skaten: wat een tijd om te leven!”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.