VIDEO: Rapper Boef valt dronken man lastig op beruchte 'kech'-avond

RV
Boef heeft alweer één en ander uit te leggen. In volle commotie over zijn 'hoeren'-uitspraak, duikt nu nog een filmpje op dat hem in nauwe schoentjes brengt. Op de beelden - die nota bene ook op oudejaarsavond werden gemaakt - valt hij een dronken man lastig. 

Sofiane Boussaadi, zoals Boef echt heet, heeft zich op oudejaarsavond niet van zijn beste kant laten zien toen hij drie hulpvaardige meiden die hem een lift gaven hoeren noemde op Snapchat. Het bleek die avond echter niet zijn enige wapenfeit te zijn: want in een recent opgedoken filmpje zien we hoe hij die nacht een dronken man lastigvalt op straat. 

Normaal doen

"Kijk eens wie ik hier tegenkom: mister rock & roll himself", schoffeert Boef de dronken man. Die raadt hem aan "effe normaal te doen", maar daar heeft Boef duidelijk geen zin in. "Zoek je kut of wil je kut? Hoeren, neuken, nooit meer", kraamt Boef uit. 

De dronken man vraagt daarop: "Wil je neuken?" Waarop Boef schokkend genoeg vraagt of de dronkaard "geen zusje heeft" voor hem. "Die man is helemaal droeloe (ladderzat, red.)", besluit Boef. 

De verontwaardigde reacties lieten niet lang op zich wachten: "Het is zo verschrikkelijk makkelijk om mensen te kleineren. Laten we nu met z’n allen Boef eens gaan kleineren", schrijft iemand. Of ook: "Wat een ontzettend provocerend en naar gedrag, klein kind is het nog"
75 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Kris Verbeek

  Die blijft maar in de kranten komen, zelfs na zijn enorme faux-pas. Aan alle media, gooi hem er nu buiten. Hij heeft een zeer ongezonde attitude naar vrouwen en meisjes. Als hij dat verder mag propaganderen zullen velen van zijn mannelijke volgers hetzelfde doen met dezelfde woordenkeuze. Wat met alle meisjes en vrouwen? Hoe worden zij geacht op deze woordenkeuze te reageren?

 • Dick van Aggelen

  Beter zou zijn om die gozer helemaal te boycotten in de media.

 • Uma Hendrickx

  Zijn grootste straf gaat zijn dat zijn vrouwelijke fans gaan afhaken en dan is het bye bye 80.000 euro per maand.

 • Jef Vermeulen

  Philip Maes, strafbaar = discriminatie en discrimenerende uitspraken. Als er racistische uitspraken gedaan worden is het land te klein maar behalve Zuhal heeft geen enkele politieker gereageerd. En voor racistische uitspraken dient men voor de correctionele rechtbank te verschijnen. Heb de affaire aangekaart bij Unia. Ben heel benieuwd naar hun reactie.

 • Karine Roeland

  Hij zegt luidop hoe de meeste allochtonen over ons denken. Vrouwen zijn in hun ogen 'gebruiksvoorwerpen'. Na ge(mis)bruik kan je ze dumpen.