Ga naar de mobiele website
^ Top

VIDEO: Publiek gaat uit zijn dak voor schlagerzangeres Lindsay op Pukkelpop

rv
Schlagerzangeres Lindsay werd vandaag als een heldin onthaald op het feestje van 'De Ideale Wereld' op Pukkelpop.

Deze namiddag, tijdens de slotdag van Pukkelpop, troepten opnieuw een massa fans van het satirische Canvas-programma 'De Ideale Wereld' samen in de Castello, voor de spetterende slotsaus van 'De Ideale Wereld Sausfeesten'. Begin augustus maakte presentator Otto-Jan Ham bekend dat de jaarlijkse 'Ideale Wereld Fandagen' op Pukkelpop dit jaar vervangen werden door Sausfeesten, met o.a. Tomatto-Jan Ham, Jelle De Bearnaise (Jelle De Beule) en De Vos & Svennes (Sven de Leijer).

Op het einde van de Sausfeesten verscheen als surprise de zwangere schlagerzangeres Lindsay, razend populair en een fan van 'De Ideale Wereld'. We herkenden tijdens haar opvallende Shala lala lala lala-doortocht o.a. 'Donderstruik' ('Thunderstruck', AC/DC), 'Jouw geslacht staat in brand' ('Sex on Fire', Kings Of Leon), 'Hoeveel is de vis' ('How Much Is The Fish', Scooter), 'Vloedgolf' ('Tsunami', DVBBS) en tot slot 'Verliefd op je lijkje' ('Shape of You', Ed Sheeran) dat Lindsay samen bracht met Faisal.

"In het verleden was ik al eens te gast in De Ideale Wereld en als de redactie mij belt voor een item, dan werk ik daar graag aan mee. Ik kan de dingen goed relativeren en ik hou wel van dit soort humor. Da's net het mooie aan het leven. Als je kan relativeren en je oogkleppen afzet, dan ontdek je vaak mooie dingen in het leven. Een paar jaar geleden stond ik hier op de weide van Kiewit al eens op het hoofdpodium. Dat was tijdens Rimpelrock en voor een ander publiek", zegt Lindsay al lachend. Ik had graag Faisal nog horen draaien, maar dat is pas om 2 uur vannacht en zo lang  gaan we niet bijven. De pop-country van Mumford & Sons vind ik tof, dus misschien dat we die meepakken straks om 22 uur, want net als Tomorrowland, vind ik Pukkelpop een tof festival. Ik ben blij dat ik hier ook eens op het podium mocht staan. Otto-Jan en z'n ploeg weten dat ik mij geweldig goed heb geamuseerd."

rvReacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Meld een bug