VIDEO. Mark Wahlberg springt plots in busje vol toeristen in Hollywood

Instagram
Doorgaans zijn sterrentours in Hollywood en Beverly Hills weggegooid geld, omdat sterren zich meestal niet laten zien tijdens de busexcursies die bedoeld zijn om celebrities te spotten. Maar gisteren was dat even anders: Hollywoodacteur Mark Wahlberg besloot in zo'n busje te springen.

Wahlberg (47) was in Hollywood aan het joggen toen hij zo'n startoursbusje voorbij zag komen. Volgens passagiers aarzelde hij geen moment en klom hij tot grote verbazing van de passagiers in het voertuig. Volgens de toeristen ging de acteur uitgebreid met iedereen op de foto en nam hij ook nog de tijd voor wat korte gesprekken en het uitdelen van handtekeningen. 

De spontane actie van de ster werd uitgebreid gefilmd door omstanders, en ook Wahlberg zelf deelde de beelden op Instagram. Hij poetste zijn imago - de man staat bekend als een minder sympathiek Hollywoodgezicht - daarmee meteen een beetje op.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Jozef Peeters

    Aan het joggen.., met zijn jeansbroek?