VIDEO. Lil' Kleine vraagt vriendin ten huwelijk

Instagram Lil' Kleine
Groot feest in huize Lil' Kleine: de vriendin van de de rapper heeft zijn huwelijksaanzoek geaccepteerd. Op Instagram is te zien hoe ze met een glas champagne en een sigaret in haar hand door hem verrast wordt op een feestje.

Op de Instagrampagina van Lil' Kleine is te zien hoe hij op één knie gaat voor vriendin Jaime Vaes in het Spaanse Ibiza. Omstaanders konden filmen hoe ze hem snel omhoog trekt en uitgebreid zoent. Hij vergezelde het filmpje van de tekst: 'ZE ZEI JA!'.

Het feestje was ter ere van Vaes' verjaardag. Ze kreeg naast een verlovingsring overigens ook nog een Rolex-horloge cadeau van haar aanstaande man.

Jaime Vaes en Lil' Kleine (Jorik Scholten) zijn sinds 2017 een stelletje. Ze staken hun liefde voor elkaar nooit onder stoelen of banken: de Instagramaccounts van beiden staan vol met knuffel- en zoenfoto's. Het stel werkt ook samen: Vaes doet de styling van de rapper. 

Als verliefd op jou zijn, strafbaar was... Zou ik levenslang voor je pakken. ;)🖤

Een foto die is geplaatst door null (@lilkleine) op
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • william willems

    Nog nooit van gehoord.

  • hugo van de velde

    Maar dat het moet gefilmd en gedeeld worden, wie heeft daar wat aan?

  • Johnny De Sutter

    Zo'n irritant stemgeluid heeft die.. Alle liedjes klinken hetzelfde.